Et badmøbel af træ, skinnede armatur og tidløse klinker er opskriften på et stilsikkert badeværelse

Et rum du stensikkert benytter hver evig eneste dag er badeværelset. Derfor er det også vigtigt, at badeværelsets funktioner kan dække lige netop dine behov. Bruger fx du lang tid om morgenen på at friske dig op og frisere dig, er spejlet uundværligt. Består din morgenrutine i at lægge make-up eller smøre voks i håret, ja, så er det ikke kun spejlet, der er en nødvendighed, men også opbevaringspladsen. Er I mange, der dagligt tager bade på badeværelset, er det også vigtigt med masser af plads til håndklæde-tørring, hvor overskydende, dryppende vand ikke ødelægger det fine nye gulv.

Der er masser af overvejelser, når det kommer til renovering af drømmebadeværelset. I denne artikel kan du læse om nogle af de vigtigste elementer og dermed få inspiration til dit kommende badeværelsesprojekt.

Et badeværelsesmøbel med god opbevaringsplads 

Udover de gængse elementer som toilet, vask og brusebad, er opbevaringspladsen noget af det allervigtigste på badeværelset. Det er nemlig i de flestes interesser, at de farverige, tekstfyldte produkter gemmes bag skabslåger.

For det første kan et overload af produkter som bodylotions, vatrondeller, hårbørster, m.m. skabe et rodet look på badeværelset. For det andet kan der nemt dannes kalkpletter på produkterne, hvis badeværelset er som et vaskeægte københavnerbad, hvor sprøjten med vand ud over både gulv, toilet og reol ikke kan undgås. Og så kan der jo også være strømtilsluttede produkter såsom hårtørrer og krøllejern, der gerne skal gemmes i skuffer eller skabe for at undgå uheld. 

Både af praktiske og designmæssige årsager kan badeværelsesmøbler derfor være en rigtig god overvejelse at anskaffe sig. De fleste badeværelsesmøbler har den smarte funktion, at håndvasken kan monteres direkte ned i bordpladen, der ligger på toppen af møblet. På den måde har du både opbevaringsplads og håndvask samlet i én. 

Med god opbevaringsplads sikrer du, at badeværelset er mere organiseret og lækkert. Du kan med fordel finde inspiration ved at klikke på følgende link:

https://hjemmeland.dk/kategori/badevaerelsesmoebler-badevaerelsesskabe/

Der findes et stort udvalg af badeværelsesmøbler – både med skuffer eller med låger. Søger du det stilsikre møbel, kan du med fordel vælge et badeværelsesmøbel af egetræ, som nok er et af de mest populære materialer.

Armaturet behøver ikke at være klassisk

En vandhane er ikke blot en vandhane. Vandhanen er ét af de elementer på badeværelset, som du bruger allermest – Og endda flere gange dagligt. Derfor bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til valg af armaturet.

Er der noget, der kan sætte et lækkert, designmæssigt touch på dit nyrenoverede badeværelse, er det det designmæssige valg af armatur. Det behøver nemlig slet ikke at være den helt klassiske type – Medmindre du naturligvis går efter et klassisk badeværelse.

Armaturer forhandles mange steder både i krom, messing og neutrale farver såsom hvid og sort. Der er altså rig mulighed for at give dit badeværelse et lækkert touch vha. valget af armatur. 

Du kan med fordel overveje, om designet skal spille en større rolle på badeværelset og dermed lade både vandhane, bruser, knager m.m. matche hinanden. Henvend dig evt. i en forretning der sælger badeværelsestilbehør for at få rådgivning om både kvalitet og indretning.

Tidløse og moderne klinker

Dit valg af badeværelsesgulv bidrager bestemt også til, hvordan dit badeværelses udtryk er. Der findes massevis af forskellige badeværelsesgulve, men blandt mange mennesker er særligt klinker én af de mere populære valg. Udover at give et stilsikkert, moderne og lækkert design til badeværelset, så har klinkerne nemlig den fordel, at de er lette at gøre rene. Desuden fungerer de rigtig godt med gulvvarme. Hermed kan du bibeholde de varme fødder, efter du træder ud af det dejlige, varme brusebad. 

Vælg en flisefarve du gerne vil have i lang tid. Klinker er nemlig knap så nemme at udskifte sammenlignet med så meget andet, da udskiftningen kan kræve en større renovering af badeværelset. Sort, hvid, grå og beige er klassiske farver, som har et tidløst look.

Bliver du på sigt træt af måden, dit badeværelse ser ud på, kan du overveje at lave ændringer med andre større ting på badeværelset end lige gulvet. Det kunne fx være badeværelsesmøblet, da en udskiftning her også vil kunne skabe store forandringer i indretningens udtryk.

Held og lykke med projektet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Følg os på de sociale medier