Indlæser arrangementer

« Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Konference om karaktergivning

24. september 2015 kl. 9:00 - 15:00

Forum100% afholdt den 24. september 2015 en meget velbesøgt konference Karaktergivning som pædagogisk problem og ressource i ungdomsuddannelserne – hvordan påvirker karaktergivning læringen? Oplægsholdere var Noemi Katznelson, leder af Center for Ungdomsforskning, professor Birgitte Simonsen, Simonsen og Illeris samt professor Jens Dolin, Institut for Naturfagenes Didaktik, Københavns Universitet.

Konferencen var blandt andet tænkt som kick off-konference til Forum100%’s igangsætning af forskningsprojektet Karaktergivning og bedømmelsesformer på ungdomsuddannelserne.

Projektet igangsættes i starten af 2016, og der vil være tilmeldingsfrist den 1. december 2015. En del uddannelsesinstitutioner har allerede forhåndstilkendegivet deres interesse, og alle vil modtage nærmere information om projektet i starten af november.

Omkring 100 personer deltog i konferencen, og deltagerne repræsenterede både det almene gymnasium, erhvervsskoler, SOSU’er, VUC’er, produktionsskoler og en del organisationer.

Herunder efter ønske fra flere af deltagerne de slides, som Noemi Katznelson anvendte under sit oplæg.

Slides fra konferencen. Se her.

Se alle billeder fra konferencen her.

Detaljer

Dato:
24. september 2015
Tidspunkt:
9:00 - 15:00
Begivenhed Kategori: