En skirejse til Val Thorens med vennerne

Hvert år strømmer hundredtusindvis af mennesker til de franske alper på jagt efter skiløb, sol og god tid. Og hvert år ender flere og flere af dem i Val Thorens. Val Thorens ligger i Tarentaise-dalen og er det højest beliggende skisportssted i Europa, hvilket betyder, at det nyder godt af nogle af de bedste sneforhold i Alperne. Men det er ikke kun det fremragende skiløb, der får folk til at komme tilbage til Val Thorens. Afterski i Val Thorens med masser af barer og klubber, der kan underholde dig til ud på de tidlige morgentimer. Der er også et stort udvalg af hoteller og restauranter samt et bredt udvalg af butikker. Kort sagt, der er noget for enhver smag i Val Thorens. Så uanset om du er på udkig efter en uge med nonstop fest eller en mere afslappet ferie, er Val Thorens det perfekte rejsemål.

Sådan kommer du dertil

Val Thorens ligger i Tarentaise-dalen i de franske alper, ca. to timer fra lufthavnen i Genève. Den nemmeste måde at komme dertil på er ved at flyve til Genève og derefter tage et tog eller en bus til Moutiers, som er den nærmeste by til Val Thorens. Fra Moutiers kan du enten tage en shuttlebus eller en taxa til Val Thorens.

Indkvartering

Der er en række forskellige overnatningsmuligheder i Val Thorens, lige fra dyre chalet’s og skilejligheder til lejligheder og luksushoteller. Hvis du er på et budget, er der flere i området, der tilbyder prisvenlige overnatningsmuligheder. For dem, der leder efter noget mere luksuriøst, er Hotel Pashmina en god mulighed med sine rummelige værelser og betagende udsigt over bjergene.

Skiløb og snowboarding

Val Thorens har noget for skiløbere og snowboardere på alle niveauer, fra begynderpister til pister på ekspertniveau. Hvis du lige er begyndt, er Les Balcons begynderområdet det perfekte sted at lære det hele. For dem, der er på udkig efter en udfordring, tager Cime Caron-kabelbanen dig op til 3200 meters højde, hvor du kan nyde nogle af de smukkeste udsigter over Alperne, mens du står på ski ned ad en af de mange markerede pister.

 

Val Thorrens er det perfekte sted til en skirejse med venner takket være de maleriske omgivelser og de mange forskellige aktiviteter. Det er nemt at komme dertil med masser af muligheder for indkvartering og transport. Og når du først er der, løber du aldrig tør for ting at lave takket være Val Thorrens’ mange skiløjper og attraktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på sociale medier
Følg os på de sociale medier